Tayland Gece Hayatı

Tayland Pattaya 2015 ziyaretim’i yapıp Pattayadan geldikten sonra Pattaya Pattaya Pattaya diyorum başka bir şey diyemiyorum bir haftadır.
Öncelikle Pattaya Tatili me gitmeden önce benden bilgilerini yardımlarını esirgemeyen sayın site üstadlarına ve site yönetimine çok teşekkür ederim. Sizlerin verdiği bilgiler ve yol göstericiliğiniz sayesinde daha doğru bilgiler edinip Pattaya’da çok faydasını gördüm.
İlk olarak kendimden bahsedeyim yaş 20 Bursalıyım. Yurt dışına ilk çıkışım değil iki kez Kıbrıs bir kez Moldova bir kez de Ukrayna’ya gittim. Gitmeden önce Asya ülkeleri ile ilgili ne bir düşüncem nede bir sempatim vardı. Ortanca dayımın iş yaptığı firma ona ve diğer bayilerine Pattaya turu hediye etmiş dayımda o kadar işimin içinde nereye gideceğim deyip bana vermişti. Bende dayımın yardımı ile ilgili acenteye ulaşarak gidiş tarihimi ocak ayı yerine mart ayı başına aldırdım. 200 tl de masa altı verince çalışan işlemlerimi düzeltti. Beni diğer bir guruba ilave etti.

 

Tayland Gece Hayatı için diğer bölgeleri de dolaşıp görün. Gündüzleri sokaklarda dolaşın insanlar ile söyleşi edin. En önemlisi orda bizleri de temsil ediyorsunuz aksi ters davranıp olay çıkarmayın. Kızları aldığınızda derhal odaya gideceğinize az dolaşın gezin öyle gidin. İnsanlara güler yüzlü ve saygılı davranın.

Leave a comment