TAYLAND VİZESİ

TAYLAND VİZESİ

Tayland Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulamaktadır. Gidişinizde dikkat etmeniz gereken pasaportunuzun en az altı aylık olmasıdır. Uzatma yapacak yada yeni alacaksanız daha uzuzn süreli almanızdır yönündedir. Uçakta verilen forma kalacağınız otelin adını yazmanız istenir. Gitmeden otel ismini not alırsanız faydası olur. Alacağınız 30 günlük vize yapacağınız tatil için sizlere fazlası ile yeterli gelecektir. Daha fazla kalmak isteyenler ise elçilikten 60 günlük (2 giriş haklı) veya 90 günlük (3 giriş haklı) vize alabilirler. Yalnız bu vizelerde her 30 günde yurt dışı yapıp gelmeniz gerekmektedir. Vize tarihinizi geçirmemeye çalışın. Geçirdiğiniz zaman veya herhangi bir sorunda polis tespitinden önce göçmen bürolarından vizenizi en fazla 1 haftalığına para karşılığı uzatabilirsiniz ve de geçmiş günler için cezanızı ödeyebilirsiniz. Vize tarihini geçirip uzatmadan tespit edilmeniz durumunda daha fazla ceza ödersiniz. Bazı durumlarda ya da vize sürenizi çok uzun süre geçirmişseniz deport edilme olasılığınız da olabilir. Alacağınız yeni vize süreleri uçakla girişte 30 gün karayolu ile de 15 gündür.
Read more at http://www.asyarehberi.com/taylanda-vize-nasil-alinir/#mfTIl89GDbCDloeQ.99

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s